Eksempler og samarbejder

Rådgivning og planfaglige opgaver udføres i hele Danmark og for alle.
Du kan altid kontakte mig uforpligtende om dit projekt på tlf. 21 91 43 82, eller mail: kontakt@annejustesen.dk.

 

 

Her er tre eksempler på opgaver udført for henholdsvis en kommune, en entreprenør og en forening. Desuden er små og større opgaver udført for grundejere - både virksomheder og borgere.

Den konkrete opgave afgør hvem der indgås samarbejde med. Her er eksempler på hidtidige samarbejdsparter:

Geopartner Landinspektører                  Holstebro Kommune              Anders Bjerre bygSilkeborg kommune Brøndum boligerRelateret billede    Viborg Kommune    Struer kommune  Ismageriet    BP STØJMÅLING, Herning     københavns kommuneBilledresultat for favrskov kommune logo 

 

Vinterbadelauget ved Hald Sø

 

Entreprenør

For Brøndum Boliger har AnneJustesen.dk udarbejdet lokalplan for 14.000 m2 bolig- og erhvervsejendom på Falkevej i Viborg. Ejendommen er en del af Viborg Baneby som er tildelt Byplanlaboratoriets Byplanpris.

13.000m2 bolig og erhverv
Brøndums Have, Illustration Quattro Arkitekter

Kommune

For Struer Kommune har AnneJustesen.dk udarbejdet lokalplaner bl.a. for ny dagligvarebutik og for multihal i Hjerm. Begge lokalplaner er initieret af en aktiv borgergruppe.

Klima-sikre byrum
Klima-sikre byrum

Forening

For foreningen Vinterbadelauget ved Hald Sø har AnneJustesen.dk ydet rådgivning i forbindelse med tilladelse til sauna på Naturstyrelsens arealer ved Hald Sø.

Ny sauna ved Hald Sø, Viborg
Ny sauna ved Hald Sø, Viborg